IJssel Technologie vestigt zich in Eindhoven

Eindhoven vestigt 8e locatie IJssel Technologie

Vanaf 15 september is IJssel Technologie ook gevestigd in Eindhoven. Vanuit het kantoor aan de Esp 234 gaan we onze bestaande klanten in de regio lokaal ondersteunen bij het verbeteren en innoveren in hun onderhoudsmethodiek en productieprocessen. Collega Dick Klarenbeek, regiomanager Zuid-Nederland: “Lokale aanwezigheid is een must om het relatienetwerk te vergroten en nieuwe strategische samenwerkingsverbanden te realiseren.”

IJssel Perspectief

Ook IJssel Perspectief vestigt zich in Eindhoven om bedrijven in de regio te voorzien van flexibel, technisch personeel. IJssel Perspectief levert technische professionals met relevante kennis en vaardigheden op mbo-, hbo- en wo-niveau. Ze onderhoudt een landelijk netwerk van partners en technische professionals. René Krijnsen, directeur IJssel Perspectief: “Ons ervaren team kent de markt en staat garant voor persoonlijke begeleiding, zowel van de werkgever als van de technici”.

Expertise IJssel Technologie Eindhoven

IJssel Technologie is koploper op het gebied van Smart Industry-implementaties in de maakindustrie (high-tech machinebouw, automotive, food en procesindustrie) en heeft ten behoeve van de 4e industriële revolutie een unieke Smart Industry-agenda ontwikkeld om productiebedrijven bij te staan in hun Industry 4.0 transitie. Robotica, Drones, Internet of Things, Big Data, 3D Printing, Dashboards en Apps zijn de nieuwe kernvaardigheden waarmee wij met IJssel Technologie onze klanten van dienst zijn.