Onze expertise

Innovaties uit de Smart Industry werken alleen als u ze toepast volgens smart principes: inzicht in processen, bijvoorbeeld, zodat u verspillingen tegen kunt gaan. IJssel Technologie werkt daarom volgens de principes van Lean Thinking: we maken uw productieproces zo slank mogelijk, zodat uw bedrijf alleen maakt waar uw klant of de volgende processtap om vraagt. Vervolgens kijken we welke technologische ontwikkelingen bijdragen aan uw concurrentiepositie en wat uw mensen nodig hebben om ermee te werken.

Smart Industry

IJssel Technologie heeft een pragmatische benadering van smart Industry. De mogelijkheden zijn onbegrensd, maar u hebt alleen dat nodig, wat uw productieproces beter en efficiënter maakt. De continue ontwikkelingen in de IT en sensortechnologie hebben ervoor gezorgd dat alle assets en installaties aan het internet kunnen worden gekoppeld. Ook is het snel verwerken van grote hoeveelheden data technisch gezien geen probleem meer. Real time cockpits en predictive analytics dragen bij aan een beter actueel inzicht, waardoor processen nog verder kunnen worden geoptimaliseerd. IJssel Technologie kent de mogelijkheden en heeft de kennis en ervaring om u te helpen de juiste keuzes te maken.

Lees verder →

Lean Thinking

IJssel Technologie focust op een efficiënte uitvoering van de taken door bedrijfsprocessen zo slank mogelijk te maken: Lean Thinking. Dat houdt in dat er zo weinig mogelijk geld en tijd verspild wordt. Vergelijk het met topsport: alleen met een goed getraind lijf zonder overtollig vet is het mogelijk snel te accelereren, flexibel te reageren en langdurig te presteren. In bedrijfsprocessen onderscheiden we zeven verspillingen: overproductie, overbodige processtappen, transport, wachten, voorraden, onnodige bewegingen, ondeugdelijke producten. Met verschillende methoden en trainingen helpen we klanten om Lean te werken. Het doel is een betere concurrentiepositie.

Lees verder →

Naar boven